Tres medalles aconseguides al campionat de Catalunya absolut i sub-23.

Guillem Arderiu va ser el primer en aconseguir un metall per Andorra Atletisme a la prova de 60m.ll. Amb una marca a la final de 7”04 que suposa una nova marca personal, rebaixant els 7”10 que va aconseguir a les semifinals. Va aconseguir el tercer lloc en categoria sub-23 i novena a la categoria absolut. Vuitè absolut, va quedar l’atleta lleidatà d’Andorra Atletisme amb una marca de 7”00.

Al matí també va participar Arnau Roig (7”21 al 60m.ll), Noa Godoy de categoria sub-16 va quedar sisena absoluta amb un salt de 1.57m i Duna Viñals va passar a la final dels 400m.ll així com Pau Blasi.

Danel Herrero i Eloi Vilella no van poder passar el tall de les semifinals als 400m.ll i Ignasi Aragón i Maria Fabrega no van tenir sort a la prova de 1500m.ll

 

A la tarda, va ser hora de totes les finals i Andorra Atletisme tenia prescencia en casi totes les proves.

A les series de 200m.ll, Guillem Arderiu va classificar per la final. Alba Viñals va aconseguir un molt bon temps a la mateixa prova però no va poder passar entre les 12 millors atltes (25”79). A la final, Guillem Arderiu va quedar en quart lloc amb una nova marca personal (22”79).

Pau Blasi va còrrer la final de 400m.ll classificant en seté lloc absolut i Duna Viñals en cinquena posició amb una marca de 56”79 molt a prop de les millors absolutes catalanes.

Va ser el torn dels mig-fondistes a la prova de 800m.ll, Nil Martinez va quedar en onzè lloc i Cristina Martins va donar la gran noticia del dia aconseguint la medalla d’or a la categoria sub-23 i cinquena posició absoluta. (2’19”83)

L´última prova del dia va ser per Carles Gomez, que a la prova de 3000m.ll perfectament gestionada, va aconseguir la medalla d’argent absoluta molt a prop de l’or que va lluitar fins l’últim metre.