Lerato Pagès segona classificada al campionat d’Espanya sub-18 que es va disputar a Jerez de la Frontera els dies 18 i 19 de juny. Lerato venia amb la tercera millor marca espanyola a la prova de 100m.tanques i va aconseguir la medalla d’argent fent marca personal guanyant la seva semifinal (14’’02) i quedant en segona posició a la final amb un temps de 13’’92 rebaixant en dos curses la seva marca inicial de 14’’12. Lerato va aconseguir la mínima de l’europeu sub-18 que es disputarà a Jerusalem però no compleix els criteris de la RFEA.

Duna Viñals, va aconseguir la medalla de bronze darrere de Martina Zunino i de Ane Algarra.
A la seva semifinal va quedar en segona posició rebaixant el seu propi rècord nacional amb una marca de 1’02’’57 i classificant directament per la final.

24 hores després en una cursa molt ràpida, aconsegueix batre de nou el seu rècord d’Andorra absolut deixant-lo en 1’02’’00 i quedant en tercera posició. Duna Viñals si que participarà a l’europeu Sub-18 que es disputarà del 4 al 7 de Juliol.

Per problemes logístics als vols, es van quedar sense competir els atletes Pol Herreros i Lander Teixeira a la prova de 110m.tanques on tenien mínima.