Aroa Carballo i Noa Godoy van aconseguir dos metalls al campionat de Catalunya de categoria sub-20 i sub-16 de proves combinades.

Les dues van fer una combinada molt regular que els hi va permetre assolir la medalla. En el cas de Noa Godoy, el metall va ser d’argent després de disputar les tanques i quedar en vuitena posició (10”10). Després va remuntar fent una marca de 1m58 a l’alçada solament superada per la guanyadora de les combinades, Jana Queralt. A partir d’aquí, Noa es va mantenir a la segona posició de la general amb la persecució de dos atletes. Al llançament de pes va obtenir marca personal (8m74-rècord d’Andorra sub-16) per aguantar la segona posició. A la prova de salt de llargada, amb un concurs d’infart, va aconseguir 4m90 a l’últim intent. Tot va finalitzar a la prova de 600m.ll on va quedar en cinquena posició amb una marca de 1’49 que la va referma en la segona posició de la pentatló i aconseguint rècord d’Andorra sub-16 amb 3058 punts.

A la prova de pentatló sub-20, va ser més èpic la remuntada d’Aroa Carballo.
A l’inici, Aroa es va col·locar segona després d’una molt bona entrada amb el 60m.tanques obtenint marca personal (9”57). A la prova d’alçada, va realitzar un millor intent de 1m49 que la va classificar en tercera posició. A la prova de llançament de pes, Aroa no va poder fer un bon concurs (6m30) i la va penalitzar acabant setena a la prova i baixant del podi de manera momentània. A la llargada, es va igualar tot i va seguir en disputa per la tercera posició amb un millor intent de 4m83. Va ser a la prova de 800m.ll on Aora va sortir a per totes en cerca del metall que va finalment aconseguir. Guanyant la prova amb un temps de 2’35”19 va pujar al tercer escaló del podi i molt a prop del metall d’argent. Finalment, una marca de 2838 punts a la pentatló.