6 atletes es van desplaçar al míting de petits països a Malta. Amb la finalitat de preparar l’organització dels jocs dels petits estats del 2023 on Andorra tindrà presencia, Malta va organitzar el Míting de la AASSE aquesta temporada.

Andorra tenia participació amb 6 atletes (3 noies i 3 nois), en diferents disciplines.

 El resultat més destacat ha sigut la medalla de Miquel Vilchez en salt de Perxa fent marca de la temporada amb 4m 70, i tres intents a la barrera psicològica de 5m que significaría un nou record d’Andorra absolut. Miquel, aconsegueix la seva primera medalla en una competició internacional que serà una motivació pels Jocs en 12 mesos.

Van participar també Aina Cinca i Cristina Martins en la prova de 800m.ll. Aina Cinca va quedar en cinquena posició aconseguint marca personal 2’18’’14 i Cristina Martins en vuitena posició amb un temps de 2’22’’48.

Carles Gomez i Xenia Mourelo van disputar la prova de 5000m.ll amb una nova marca personal (18’06’’43) per Xenia Mourelo i quedant en cinquena posició. En referència a Carles Gomez va realitzar una marca de 15’15’’08, quedant també en cinquena posició.

Finalment, Pau Blasi va disputar la prova de 400m.ll a la final A (atletes de més nivell), va quedar en sisena posició aconseguint una marca de 49’’21.