Andorra Atletisme fa història en categoria masculina. Un equip molt regular aconsegueix la primera posició a la final “B” del campionat de Clubs de Catalunya.

Frec a frec amb el Lleida i el Granollers durant tota la competició però que finalment Andorra Atletisme va guanyar amb un total de 81 punts per 69 punts del Granollers i 68 del Lleida.

Destaquem la única victòria en prova individual masculina de Carles Gomez al 3000m.ll. Però les nombroses segones posicions, Danel Herrero al 400m.ll, l’equip de relleu 4×400, Pau Blasi al 200m.ll, Pol Herreros al 60m.tq, Pol Leal al 60m.ll, Nil Martinez al 800m.ll i Pable Verdeguer a la prova de llançament de pes van fer qu’Andorra Atletisme estigui l’any que ve entre els 8 millors clubs de Catalunya en Pista Coberta.

 

L’equip femení va fer molts bons resultats enfront d’un potent club com el C.A.Igualada.

Andorra Atletisme es va classificar en segona posició a 17 punts de l’Igualada (85 punts) i per davant de clubs com el GEIE Gironí, el Sabadell i el CA Vic.

En resultats individuals destaquem també les dos victòries amb l’equip femení de 4×400 i Duna Viñals a la prova de 400m.ll (58”78). Les segones posicions de Cristina Martins al 800m.ll, Alba Viñals al 60m.tq, Noa Godoy a salt d’alçada i les terceres posicions de Carlota Malaga al 60m.ll i Aroa Carballo en salt de llargada.

L’equip femení lluitarà la temporada 2025 per poder acompanyar a l’equip masculí a la final A i competir contra els millors clubs de Catalunya.