Propera competició dels atletes de la FAA

Propera competició dels atletes de la FAA

11/07/2020, 23:07 / 0 comentari(s)

Un cop finalitzades les dues primeres competicions internacionals de la temporada d'aire lliure i per preparar el Campionat d'Europa del proper mes de juliol, un grup d'atletes que estan buscant la mínima de la FAA per poder obtenir la invitació per l'Europeu de Amsterdam participaran fora de concurs al Trofeo Federaciones de la RFEA, que es realitzarà a Madrid aquest proper dissabte.

Ja hi ha dos atletes que han assolit la marca mínima de la FAA per poder participar en aquest campionat, Pol Moya en 800m, i Clàudia Gurí en salt d'alçada, i n'hi ha 5 o 6 més que hi estan a prop.

Aquesta competició serà una bona oportunitat, per la pista, i pels atletes participants perquè els nostres atletes tinguin opció de millorar les seves marques i realitzar o apropar-se més a les marques que els permetin anar a Amsterdam.

 

Atletes

MIKEL DE SA - 100m - 200m
KEVIN POULET - 400m
MIQUEL VILCHEZ - PERXA
CARLES GÓMEZ - 1500m

FANNY SEBASTIAN - 200m
CLÀUDIA GURÍ - ALÇADA

A més a més, s'intentarà batre el rècord d'Andorra Absolut en el relleu 4x100 masculí i també dos joves participaran en el 100 extra que es fa pels rellevistes, Leo Sangrà i Maria Morató.

Els equips de relleu els formaran, els següents atletes :

4x100 masculí: LEO SANGRÀ - MIKEL DE SA - KEVIN POULET - MIQUEL VILCHEZ

 

Baixa important

La federació té una baixa significativa per aquesta competició i per la resta de la temporada d'estiu, ja que haurà d'estar en repòs pràcticament un mes, com a mínim. L'atleta Cristina Llovera s'ha fet diferents proves (ressonància magnètica i radiografies) per veure si el dolor que estava tenint a la part baixa de l'esquena podia venir d'alguna cosa més que que d'una sobrecàrrega i segons els primer informes, tot i que no es descarta una fractura, s'han trobat diferents lesions, entre elles un edema ossi, que la mantindrà en rehabilitació com a mínim les properes setmanes.