European Athletics premia a la FAA

European Athletics premia a la FAA

27/10/2020, 19:10 / 0 comentari(s)

El membre de la Junta Directiva de la FAA, Joan Berenguer, rep un dels premis de la Europea, el “Member Federation Award” pel seu treball a la federació andorrana, millorant el desenvolupament de l’atletisme a Andorra, i la seva activa col·laboració amb la federació europea en els congressos i convencions.

La Europa, ha premiat al Sr. Joan Antoni Berenguer, que va ser nombrat vocal de la Junta Directiva de la AASSE, Ahtletics Amateur Small States of Europe, que també es membre de la Junta Directiva de la FAA, i de la Ple del Comitè Olímpic Andorrà.

Així la Europea ha reconegut al Joan per la seva feina als diferents congressos i convencions de la Europea, a més d’haver treballat amb l’esport nacional; ha organitzat diferents curses del país, com la darrera Cursa del Dia Olímpic, es un dels Organitzador del únic Campionat d’Europa de Policies i Bombers celebrat al Principat, a més de ser un dels oficials de la selecció nacional a diferents competicions com la Copa d’Europa o el Campionat del Món de Curses de Muntanya.

D’aquesta manera la FAA veu recompensat una part del treball que tota la Junta Directiva realitza a diari per tirar endavant l’atletisme nacional.