3 medalles als Campionats de Catalunya Absolut

3 medalles als Campionats de Catalunya Absolut

27/10/2020, 19:10 / 0 comentari(s)

1 OR , 1 PLATA i 1 BRONZE, botí dels atletes del Sant Julià en el Campionat de Catalunya absolut de pista coberta que es va celebrar ahir a la pista coberta de Catalunya.

El club va sumar una medalla per cadascuna de les participacions que va tenir. L’or va ser per la Clàudia Gurí que va tornar a pujar al calaix més alt del pòdium com ja va fer la setmana anterior en el campionat de la seva categoria.

La plata va ser pel migfondista Abdeslam Louah, que va imposar la seva veterania a la cursa dels 1500m llisos.

I finalment el bronze va tornar a ser per l’atleta Clàudia Gurí, que amb la millor marca de la temporada va assolir el tercer lloc a la prova del triple salt.

La propera cita de la jove atleta andorrana serà al Campionat de Espanya Promesa del proper 20/21 de febrer a San Sebastian.

 

Resultats

NOMCLUBPROVAMARCAOBSERVACIONS
Clàudia Gurí SAE-SJ Alçada 1m 74 MEDALLA OR
(atleta promesa)   Triple 12m 00 MEDALLA BRONZE
Abdeslam Louah SAE-SJ 1500m 3'51" MEDALLA PLATA
(atleta promesa)        

D'altra banda l'atleta Cristina Llovera va participar en una prova de 60m a la capital britànica el dia 13 de febrer. La jove atleta, que per motius logístics va preferir competir a Londres i no desplaçar-se fins a Sabadell per prendre part al Campionat de Catalunya Absolut amb els seus companys, no va tenir la mateixa sort que al campionat d'Andorra Absolut i no va poder rebaixar la seva millor marca personal.

 

Resultats

NOMCLUBPROVAMARCAOBSERVACIONS
Cristina Llovera SAE-SJ 60m 8"00  
(atleta promesa)