Dues atletes de l'Escola d'Atletisme al Campionat d'Espanya Cadet

Dues atletes de l'Escola d'Atletisme al Campionat d'Espanya Cadet

11/12/2018, 14:12 / 0 comentari(s)

Aquest cap de setmana dues atletes de l'Escola d'Atletisme han participat als campionat d'Espanya Cadet  (Murcia) i meeting de Carcassonne respectivament.
 
CARLOTA MALAGA, que va fer el record Nacional de 300m tanques amb 47"40 a la final del campionat de Catalunya va participar a les semifinals del campionat dEspanya cadet el ahir dissabte dia 1 de juliol a la localitat espanyola de Murcia.
La jove atleta andorrana que fins estava batent el seu propi record nacional a cada nova cursa, va tenir una caiguda que la va deixar fora de la carrera. La Carlota sortia amb la cinquena marca de la seva semifinal, i va sortir forta seguint el ritme de les primeres, fins que una topada amb la 4a tanca la va fer anar a terra, tot i aixecar-se i acabar tot i anar coixa la seva marca no li va donar opció a passar a la final (55"77). De moment s'haurà de recuperar de les rascades i d'un fort cop a la cama esquerra.
 
CARLA MARSOL, es va desplaçar a la localitat francesa de Carcassonne per participar al meeting de Gael en la prova de 100m. Malauradament el fort vent i la pluja van marcar la jornada. El temps de la jove atleta de l'escola va ser :13"41, quedant 4a a la seva sèrie i classificant-se per la final (on donat el mal temps finalment ja no va participar).