4 rècords d'Andorra i dos podis dels atletes del CAVA

4 rècords d'Andorra i dos podis dels atletes del CAVA

18/06/2018, 23:06 / 0 comentari(s)

Quatre rècords d'Andorra i dos podis és el bagatge més visible del cap de setmana dels atletes del CAVA.

Un dels podis va ser per a Pol Moya, en els 800 metres llisos del Campionat d'Espanya promesa, celebrat a Madrid.
El Pol va guanyar la seva sèrie dissabte sense problemes, però en la final de diumenge va ser segon, superat per Pablo Sanchez-Valladares (Grupompleo Pamplona At) per 18 centèssimes.

L'altre podi va ser per a Nahuel Carabaña en la prova de 1.500 metres llisos del Campionat de Catalunya júnior, celebrat a Sabadell dissabte, amb rècord d'Andorra júnior inclòs. Va fer un temps de 4'02"36, a dos segons del guanyador, Joan Tapias (AA Catalunya).

Carles Gomez va aconseguir el seu primer rècord d'Andorra absolut, el dels 1.500 llisos en pista coberta, retallant 8 dècimes a la marca de Pol Moya de la temporada passada. Va ser en el control absolut de la FCA a Sabadell, i el nou rècord d'Andorra és 3'55"21. Els altres dos rècords els va fer Carla Luque en els 400 metres llisos, també a Sabadell, guanyant la seva serie amb 1'02"63. En aquest cas, la nova marca és rècord d'Andorra júnior i juvenil.

Finalment, en el Campionat de Catalunya de cros, individual i de clubs, celebrat diumenge a Caldes de Malavella, cinquena plaça per l'equip del CAVA, amb Marcos Sanza 11è, Toni Bernadó 21è, Xavi Andorrà 33è, Edgar Ordoñez 44è, i Guillem Dalmau 60è. La classificació per al Campionat d'Espanya s'ha escapat per tan sols 4 punts, 109 del CAVA per 105 de la JA Sabadell, quart classificat.